U poslednjem meču 13.kola Super lige Srbije ekipa Spartaka gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Domaćini su u odličnoj formi, ali su Subotičani uvereni da mogu do bodova u ovom susretu.

Nakon prošlonedeljnog remija u duelu sa ekipom Partizana i uspešnog prolaska u četvrtfinale Kupa Srbije stručni štab i fudbaleri Spartaka veruju da mogu da stignu do još jednog pozitivnog rezultata. Ipak, šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan istako je u svom obraćanju predstavnicima medija da je protivnik izuzetno kvalitetan i predvođen sjajnim trenerom, pa je neophodno pružiti maksimum da bi se stiglo do bodova:

’’Moje kolege su puno puta govorile o  kvalitetima fudbalskog kluba Mladost i njihovom treneru Nešku Milovanoviću koji dugi niz godina uspešno vodi ekipu. Svesni smo da nas u Lučanima dočekuje kvalitetan protivnik sa iskusnim pojedincima, što pokazuje i rezultat u Kupu Srbije protiv Čukaričkog.  Mi smo u situaciji kada su nam bodovi izuzetno potrebni i nemamo pravo da biramo protiv koga i gde igramo. Izaći ćemo na teren da damo sve od sebe, da budemo požrtvovani, vredni i maksimalno angažovani. Nadam se da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat.’’

Meč 13.kola Super lige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se sutra, u nedelju 28.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.