Novosadska Vojvodina u okviru 13.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Meč sa ’’fenjerašem’’ idelana je prilika za osvajanje bodova, ali stručni štab Novosađana poziva na oprez.

Nakon važne i ubedljive pobede u Kupu Srbije novosadski tim sa više optimizma, ali i opreza, dočekuje duel sa Vranjancima. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić koji je istakao da je predstojeća utakmica protiv Dinama iz Vranja jako bitna za crveno-bele koji žele da uđu u seriju dobrih rezultata:

’’Utakmice idu brzo jedna za drugom, na svakih nekoliko dana je sledeća i već se zaboravlja ona prošla. Meč protiv Sinđelića smo već arhivirali i odmah posle te utakmice smo se okrenuli susretu sa ekipom Dinama iz Vranja, koji je, po mom mišljenju, izuzetno bitan i važan za nas. Dinamo igra slično kao Sinđelić, biće i sličan ambijent, a teren je i dalje u istom stanju. Očekujem defanzivnu igru od strane rivala i zato je važno da taj meč shvatimo maksimalno ozbiljno, odnosno da u utakmicu uđemo na pravi način već od prvog minuta, kao što je to bilo protiv Sinđelića. Poučen više igračkim nego trenerskim iskustvom, znam da su ovakve utakmice izuzetno teške, možda i najteže, jer svi pričaju kako su to unapred osvojeni bodovi. Dinamo je poslednji na tabeli, ali to može da zavara i grdno se vara svako ko misli da će pobeda doći sama od sebe, jer za to će biti potrebna velika angažovanost i maksimalan trud. Zamolio bih sve koji će sutra doći na stadion da pomognu ekipi da dođe do preko potrebna tri boda, iako će im biti potrebno jako veliko strpljenje. Utakmica može da se reši i u prvom i u poslednjem minutu i zato bih zamolio sve koji dođu na stadion da do kraja podrže igrače koji budu istrčali na teren, kako bismo uspeli da uđemo u neku novu seriju, započetu na prošlom meču. Svi igrači koji su igrali protiv Sinđelića su iskoristili svoju šansu, dok su neki od nosilaca igre odmarali, tako da sada svi konkurišu za tim, sa izuzetkom povređenog Mirkova koji ne trenira u poslednjih nedelju dana.’’

Meč 13.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Dinama igra se sutra, u subotu 27.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs