Subotička ekipa Spartak Ždrepčeva krv će danas u okviru 12.kola Super lige Srbije u Kuli ugostiti beogradski Partizan. Biće zanimljivo videti da li će promena na klupi ’’golubova’’ prekinuti seriju loših rezultata.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa velikom željom da pokažu i dokažu svoj kvalitet, pa obećavaju veliku borbu. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i novi šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan koji je istakao da u fudbalu ne pobeđuje uvek favorit:

’’Trebalo bi biti iskren i realan i reći da je Partizan apsolutni favorit. Ekipa našeg protivnika je sastavljena od igrača visokog kvaliteta, u poslednje vreme beleži dobre rezultate i pruža odlične  partije. S druge strane, moji momci imaju obavezu prema sebi i veliku želju da pokažu da poseduju daleko veći potencijal nego što tabela pokazuje. Zato će sutra izaći na teren hrabro, odvažno, maksimalno motivisani i  posvećeni igri. Nakon utakmice, videćemo da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. Znamo da je fudbal takva igra gde ne pobeđuje uvek favorit na papiru, prema tome Partizan će protiv sebe imati izuzetno motivisan Spartak. Jer su nam u ovom trenutku bodovi preko potrebni.’’

Meč 12.kola Super lige Srbije između Spartaka i Partizana igra se danas, u nedelju 21.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.