Surdulički Radnik u okviru 12.kola Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snega sa ekipom Napretka. Cilj je prekid niza utakmica bez ostvarenog trijumfa koji traje još od početka avgusta.

Gosti u duel sa Kruševljanima ulaze sa željom da prekinu dugačak niz mečeva bez pobede, koji traje već dva i po meseca. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog superligaša Milan Milanović koji je tom prilikom istakao da je neophodno koristiti šanse i dobru igru konačno krunisati i dobrim rezultatima:

’’Nastavlja se težak raspored za nas. Sve bolje i bolje igramo, ali nemamo rezultat. Verujem da će vremenom da se sve složi i da nam krene. Ne smemo da propuštamo šanse da ne osvajamo bodove. Tako je i sada protiv Napretka, bez obzira što je među najboljim našim ekipama, koji igra lep i napadački fudbal. Moramo da idemo na bodove.’’

Meč 12.kola Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se danas, u subotu 20.oktobra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.