U prvom susretu subotnjeg programa ekipa Voždovca na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Biće zanimljivo videti da li će promena na klupi ’’zmajeva’’ doneti bolju igru i željeni rezultat.

Nakon nezadovoljavajužih rezultata na startu sezone uprava Voždovca je izvršila promenu na čelu stručnog štaba, a ekipu će u narednom periodu predvoditi dojučerašnji strateg šabačkog superligaša Dragan Aničić. On je u izjavi za medije datoj pred debi na klupi ’’zmajeva’’ istakao da će njegov tim kao i uvek ići na pobedu i da je zadovoljan zalaganjem igrača na treninzima:

’’Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja ima dugačak kontinuitet igranja u Super ligi, kako u igračkom kadru tako i u stručnom. Meni je ovo šesta – sedma utakmica u poslednjih tri meseca protiv Lučanaca i to je ekipa koju mnogo dobro poznajem. Sastavljena je od iskusnih igrača. Tu su pre svega Pavlović, Odita, Markovski, ali i mladih Rosić, Dimić, Jovanović. Očekuje nas borba, ali se nadam da će moj debi na klupi da protekne u dobroj igri Voždovca. Kao i u svakoj utakmici i u ovoj idemo sa ciljem da pobedimo. Mladost ima svoje vrline, ali ima tu i nedostataka, tako da ćemo se truditi da iskoristimo njihove mane. Neka naša prednost u subotnjem meču može biti poslednje odigrana utakmica, jer sa te utakmice donosim pobedu. Međutim, svaka utakmica je novi izazov, ne treba gledati u prošlost. Zadovoljan sam kako su momci radili i kako prihvataju principe u igri, pre svega sa kojom strašću i sa kojim trudom ulaze u svaki trening i ne sumnjam da će to vrlo brzo, a možda već i subotu dati rezultat. Znao sam kakav je Voždovac klub. Pamtim ga i kao igrač i sad kao trener. Znam da je u organizacionom smislu na najvišem nivou, da ima dobar igrački kadar i sve od informacija koje sam imao, samo sam potvrdio. Generalno, Voždovac ne zaslužuje trenutan plasman na tabeli. Kontinuiranim radom, ako radite neke stvari koje igrači prihvataju, a klub to prati, to mora dati rezultate. Siguran sam u to da ćemo zajedno vratiti Voždovac tamo gde je bio ne tako davno.’’

Meč 12.kola Super lige Srbije između Voždovca i Mladosti igra se sutra, u subotu 20.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs