U prostorijama FK Voždovac generalni direktor kluba Goran Grkinić danas je predstavio novog šefa stručnog štaba Dragana Aničića.

Direktor FK Voždovac najpre je poželeo dobrodošlicu novom šefu struke i tom prilikom istakao je sledeće:
"Dragan Aničić je svojim radom proteklih nekoliko godina, kako u BSK iz Borče, tako i protekle dve godine u Mačvi iz Šapca napravio zapažene rezultate. Čim se pojavila mogućnost da možemo da ga angažujemo, nismo oklevali ni minuta. On je želja svih nas, počev od mene kao direktora, do predsednika kluba Marka Zdravkovića, ali i svih ljudi u klubu. Svojim radom je pokazao o kakvom se stručnjaku radi."

Takođe, Goran Grkinić zahvalio se i FK Mačva rekavši:
"Ovom prilikom želim da se zahvalim i predsedniku Mačve Ivici Kralju na izuzetnoj korektnosti i što nam je izašao u susret. Jedan veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim puno sreće u našem fudbalskom klubu. Imaće potpunu slobodu u odlučivanju i punu podršku svih u klubu i znam da će zajedno sa nama ovde napraviti rezultat."

Na kraju svog izlaganja direktor FK Voždovac je istakao da se nada i da veruje da će klub pod vođstvom trenera Aničića izboriti plej-of što je bio i jedan od osnovnih ciljeva pred početak sezone ali da svakako to nije imperativ već je mnogo bitnije da klub vrati svoju prepoznatljivu igru iz prethodnih sezona i da će na kraju to i doneti željene rezultate.

U svom prvom obraćanju medijima kao novi šef struke Zmajeva Dragan Aničić se najpre zahvalio direktoru goranu Grkiniću i istako sledeće:
"Kada vas neko pozove i pokaže jasno želju da vas angažuje iako imate angažman u drugom klubu, iako ima dosta slobodnih trenera, to govori o želji da zajedno napravite nešto veliko. Ja sam to prepoznao posle prvog razgovora sa direktorom i nisam imao sumnju, a i dalje je nemam da je ovo pravi potez i da ćemo zajedno vratiti Voždovac tamo gdeje bio u nekoj bliskoj prošlosti. Ambicije kluba pre početka prvenstva jesu da klub bude u plej ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije jesu da Voždovac igra plej of. U nekoj bliskoj budućnosti da bude među prvih 4-5 ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to i u igračkom i u infrastrukturnom i u organizacionom smislu".

Dragan Aničić će svoj debi na klupi Zmajeva imati u subotu 20.10. od 16h kada na svom terenu njegov tim dočekuje ekipu Mladosti u okviru 12.kola Super lige Srbije.

FOTO: fkvozdovac.rs