Ekipa Radnika u okviru 11.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Dva tima imaju isti učinak na startu sezone, pa treba očekivati ravnopravnu i zanimljivu utakmicu.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da dobru igru konačno krunišu pobedom, svesni da su u pojedinim trenucima, nedovoljnom koncentracijom, sami doprineli svojim neuspesima. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović koji je istakao da se nada dobrom rezultatu:

’’Očekujemo da posle dve utakmice koje smo odlično odigrali, a gde nismo postigli i dobar rezultat, isto tako dobro odigramo, ali da dođe do pozitivnog rezultata. Primili smo golove posle 80.minuta u utakmicama koje smo dobro pripremali i odlično odigrali. Da li je tu prisutan nedostatak pažnje ili nešto drugo, to je za razmišljanje, ali je činjenica da igrači daju sve od sebe i verujemo da će ovo što vidimo i na treninzima poslužiti da se postigne  dobar rezultat“.

Meč 11.kola Super lige Srbije između Radnika i Spartaka igra se danas, u subotu 06.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.