Vranjski Dinamo u okviru 11.kola Super lige Srbije gostuje na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog. Pobeda u prethodnom kolu značajno je popravila raspoloženje gostiju, pa im i iznenađenje u duelu sa ’’brđanima’’ ne deluje kao nemoguća misija.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon prošlonedeljne pobede u duelu sa Mačvom, koja je svakako pozitivno uticala na raspoloženje i entuzijazam svih u klubu. Šef stručnog štaba vranjskog superligaša Dragan Antić istakao je tokom svog obraćanja medijima uoči ovog susreta da veruje da njegov tim može da odoli ekipi sa Banovog brda i ostane neporažen:

’’Jeste Čukarički bolja i kvalitetnija ekipa, ali ne pobeđuje uvek bolji. I Napoli je protiv Zvezde bio bolji, pa nije pobedio, uzeli su bod. Možemo i mi isto tako. Imaju oni puno reprezentativaca, mi nemamo reprezentativce, ali mi znamo da se borimo više od njih. Mi nećemo da se predamo nikome, ova utakmica protiv Mačve nam je dala krila. Malo smo imali sreće, ali smo u drugim utakmicama imali dosta nesreće, tako da mislim da uz malo sreće možemo svašta da uradimo i na Banovom brdu.’’

Meč 11.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Dinama igra se sutra, u subotu 06.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.