Šabačka Mačva u okviru 11.kola Super lige Srbije dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Nakon neprijatnog poraza u prethodnom kolu od ’’fenjeraša’’ Dinama pobeda u ovom susretu je izuzetno značajna.

Domaći tim je vezao tri uzastopna poraza u šampionatu, što je sigurno narušilo atmosferu i umanjilo samopouzdanje igrača. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić istakao je na redovnoj konferenciji za medije održanoj uoči ovog susreta da jedino što ekipu može da vrati na pravi kolosek jeste pobeda:

’’Dolazi nam ekipa koja hoće da igra fudbal, jedna mlada i brza ekipa, ali ko god da nam je protivnik u ovom trenutku mi jednostavno nemamo izbora, moramo da idemo na pobedu. Tako bi bilo i da smo zabeležili pobede u ove tri utakmice, a pošto nismo onda je imperativ veći nego što je to slučaj obično. U ekipi Bačke Gavrić, Mladenović i Mićić su tri igrača iz napada koji su do sada nosili tim do pobeda. Ono što ćemo morati da popravimo, i ono što nam ne ide u poslednje vreme, jeste realizacija. Mi nemamo tolikih problema u igri, sve dok ne dođemo u šesnaest metara, gde imamo problem da metarijalizujemo to što napravimo. U Vranju smo promašili brojne šanse koje ne smeju da se propuste i nemam neko pravo objašnjenje za to. Kao i sve drugo u životu, nekad vam sve ide kao podmazano, a nekad vas baš neće. Moramo da budemo jaki u ovoj situaciji, iako nije ništa alarmantno, jer još uvek je stanje na tabeli takvo da smo blizu sredine. Onog trenutka kada počnemo da postižemo golove opet će bodovi stizati na naš konto.’’

Meč 11.kola Super lige Srbije između Mačve i OFK Bačka igra se sutra, u subotu 06.oktobra 2018.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fkmacva.com