Kruševački Napredak u okviru 11.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. I pored dobre forme domaćina ’’čarapani’’ veruju da mogu do pozitivnog rezultata na stadionu ’’Karađorđe’’.

Gosti u ovaj meč ulaze sa željom da se vrate na pobednički kolosek i nastave napredak na tabeli, ali su svesni da ih čeka izuzetno težak zadatak. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da se u Novom Sadu oduvek igrao dobar fudbal, ali da očekuje od svojih momaka da se izbore za dobar rezultat:

’’Za nas utakmica protiv Vojvodine dolazi u dobrom trenutku, kao nastavak serije ozbiljnijih utakmica koje smo imali u poslednje vreme. Mi u goste idemo jednom velikom klubu, idemo u grad u kome se uvek igrao dobar fudbal i u kome je i fudbalska atmosfere mnogo drugačija nego u drugim gradovima. Imamo za protivnika tim koji je u poslednje vreme dosta narastao, imao dobra tri rezultata i sigurno je da nas dočekuju u tom raspoloženju. Mi to poštujemo, ali verujemo u sebe i svoje mogućnosti. Idemo tamo da odigramo utakmicu najbolje što možemo i da se izborimo za što bolji rezultat. Sem povrede Veškovca i viroze Ndiajea drugi su svi spremni.’’

Meč 11.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se sutra, u subotu 06.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs