Novosadska Vojvodina u okviru 11.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Tri uzastopne pobede u domaćim takmičenjima podigle su samopouzdanje na maksimum.

Domaći tim u ovaj meč ulazi nakon tri vezane pobede u šampionatu i Kupu Srbije, što je uticalo na veliki rast samopouzdanja kod ekipe koja nije blistala na startu sezone. Šef stručnog štaba novosadskog tima Dragomir Okuka istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija uoči ovog susreta da se nada da će ekipa u istom stilu nastaviti i sutra protiv Napretka:

’’Statistički podaci utakmica između ova dva tima govore da je Napredak ekipa koju Vojvodina lako treba da dobije. Međutim, mislim da smo mi daleko od toga u ovom momentu, jer statistika je jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Neću reći ništa novo ukoliko kažem da je za Vošu i ova utakmica izuzetno teška, da je Napredak kvalitetna ekipa, sa iskusnim i jednim od naših najboljih trenera, te da nas čeka težak zadatak. I dalje imamo povređenih igrača, jer je Antić i dalje van stroja, a Fofana i Zlomislić nisu spremni za ovu utakmicu, iako su počeli da treniraju sa nama. Ipak, uhvatili smo dobar ritam, igramo pred svojom publikom i ići ćemo na pobedu. Mislim da su igrači dobili dosta samopouzdanja posle tri pobede za nedelju dana, te da će sve učiniti da dobijemo i ovaj meč. Napredak ima opasne i brze igrače u napadu, kao što su N’Diaje, Vukanović, Alivodić, ako bude igrao i Zec. Svesni smo važnosti momenta i želimo da ostvarimo pobedu pred pauzu, a za to moramo igrati maksimalno koncentrisano, odgovorno i borbeno tokom svih devedeset minuta.’’

Meč 11.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se sutra, u subotu 06.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs