Ekipa Crvene zvezde večeras igra prvi meč grupne faze Lige šampiona, a protivnik na debiju u najelitnijem takmičenju biće im italijanski Napoli.

Večerašnjim mečevima prvog kola grupne faze započeće takmičenje u okviru Lige šampiona u sezoni 2018/19. Među najboljim timovima Evrope nalazi se i srpski šampion, ekipa Crvene zvezde.  Crveno-belima će to biti prvo učešće u ovoj fazi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, ili bolje rečeno prvo od kada se igra u ovom formatu. Izabranici Vladana Milojevića su jedini tim koji je ove sezone među najbolje stigao igrajući od prvog kola kvalifikacija, a protivnici u grupi su im izuzetno zvučna imena svetskog i evropskog fudbala - Napoli, PSŽ i Liverpul.

Prvi meč crveno-beli igraju večeras od 21:00 čas na stadionu ’’Rajko Mitić’’, a u goste im stiže italijanski Napoli. Stadion je odavno rasprodat, pa se očekuje sjajna atmosfera i pravi fudbalski spektakl. Drektan televizijski prenos ovog susreta možete pratiti na prvom programu TV Arena sport, a specijalna emisija posvećena ovom dogaćaju počeće već u 18:00 časova. Pre toga možete pratiti i meč omladinaca ova dva kluba, takođe u okviru najelitnijeg takmičenja.

FOTO: crvenazvezdafk.com