Šabačka Mačva u okviru 8.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Zemuna. Domaćini očekuju još jedan težak i neizvestan meč.

U taboru domaćina sa puno opreza ulaze u ovaj susret, jer su prethodni mečevi sa istim rivalom bili teški i neizvesni. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba šabačkog tima Dragan Aničić koji je istakao da očekuje da se ovaj meč neće mnogo razlikovati od prethodnih:

’’Neke utakmice koje smo mi dobijali mogle su da pripadnu ekipi Zemuna, a isto tako one koje smo gubili mogli smo i dobiti. Očekujem ponovo težak i neizvestan meč. Nadam da ćemo zadržati ovaj niz utakmica sa izraženom borbenošću i disciplinom koja nas krasi, kako bismo, sigurno ne lako, pobedili u ovoj utakmici. U poslednjih nedelju dana ekipa Zemuna se dobro pojačala, doveli su iskusne igrače Živkovića i Lukića, zatim Mrkajića, a imaju i dosta dobrih mladih igrača kao što su Cvetković i Stanimirović. Položaj na tabeli možda i ne oslikava neko realno stanje, jer su u nekim utakmicama mogli da izbore i bolji rezultat na osnovu prikazane igre.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Mačve i Zemuna igra se sutra, u subotu 15.septembra 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com