Ekipa Zemuna u okviru 8.kola Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Domaći tim je bolje započeo sezonu, tu je i prednost domaćeg terena, ali se plavo-zeleni nadaju da će izboriti dobar rezultat.

U taboru gostiju vlada veliko zadovoljstvo zbog kraćih priprema koje je uprava kluba obezbedila kako bi se što bolje iskoristila reprezentativna pauza. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba zemunskog tima Miloš Kruščić koji je istakao da je pohvalio igrače za dobar rad na Zlatiboru:

’’Pre svega hteo bih da se zahvalim rukovodstvu kluba na tome što su nam obezbedili najbolje moguće uslove za rad. Imali smo dobar smeštaj, odličan teren. Vreme nas je takođe poslužilo, a imali smo i sve igrače na raspolaganju, osim reprezentativaca. Mislim da su nam mini pripreme dobro došle, kako bi se ekipa upoznala sa načinom rada i zahtevima. Takođe, bilo je i dosta novih igrača i igrača koji se vraćaju iz povrede. Momci su dobro radili, pokazali da su pravi profesionalci i prema obavezama se odnosili ozbiljno, tako da mogu samo da ih pohvalim. Sigurno nas očekuje veoma teška utakmica protiv neugodnog protivnika. Mačva kod kuće igra čvrsto, dosta su organizovani i takmičarski nastrojeni. Neće biti nimalo lako, jer su Šapčani veoma agresivni, imaju dobar domaćinski teren i pomoć publike. Međutim, ja verujem u svoje igrače, dobro smo radili i siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Uvek kažem da idemo na pobedu, ali to ne zavisi samo od nas, jer imamo i protivnika sa druge strane. Imamo određenih kadrovskih problema, Luković je suspendovan dve utakmice tako da na njega ne možemo da računamo. Protiv Rada se povredio Đalović, a Vukadinović još nije spreman. Hendrik se vratio iz reprezentacije takođe povređen, to su sve stvari koje nas remete. Međutim, pokušaćemo da iz ovog igračkog kadra napravimo najbolji mogući tim koji će se suprostaviti protivniku.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Mačve i Zemuna igra se sutra, u subotu 15.septembra 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkzemun.rs