Vranjski Dinamo će u okviru 8.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekati ekipu beogradskog Rada. Svesni su da ih čeka težak posao protiv kvalitetnijeg rivala, ali se ne predaju.

U taboru domaćina pauza je dobro iskorišćena, uz dodatni rad ekipa je u Ohridu odigrala i jedan prijatelski susret, pa sa umerenim optimizmom ulaze u nastavak debitantske sezone. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba vranjskog tima Dragan Antić koji je istakao da se ekipa dobro spremila, naročito na fizičkom planu:

’’Naš rival u osmom kolu Super lige Srbije je beogradski Rad. To je težak rival, pojačao se sa nekoliko iskusnih fudbalera, stigli su Kasalica i Živković. Ipak, Dinamo ide na pobedu, iako je kvalitet na strani gostiju iz Beograda. Na nama je da se borimo, sa ovim igračkim kadrom koji imamo. U Ohridu smo se dobro spremili, naročito kada je u pitanju fizička sprema. Što se tiče trenutne kadrovske situacije neću moći da računam na Nikolu Đurića i Zakarija Suraku, a pod znakom pitanja je i nastup novajlije Danijela Gašića. Suraka možda neće igrati do kraja sezone, niko ne može da se tako odnosi prema Dinamu. Nastojaćemo da dobijemo sertifikat iz Nemačke za Gašića, jer je dragoceno njegovo iskustvo za ovaj mlad i neiskusan tim Dinama.’’

Meč 8.kola Super lige Srbije između Dinama i Rada igra se sutra, u subotu 15.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.