Redakcija sajta Mozzart Bet Super lige Srbije u saradnji sa kompanijom Mozzart bira najboljeg igrača svakog prvenstvenog kola u sezoni 2022/23. Najbolji igrač svakog kola od kompanije Mozzart će dobiti trofej za igrača kola, kao i druge prigodne nagrade.

1. kolo - Najbolji igrač 1. kola Mozzart Bet Super lige Srbije je Mihajlo Banjac, strelac i asistent u pobedi TSC-a nad ekipom Čukaričkog u Beogradu.

2. kolo - Najbolji igrač 2. kola Mozzart Bet Super lige Srbije je Lazar Jovanović, strelac i asistent u remiju Radničkog iz Niša u duelu sa ekipom Partizana u Nišu.

3. kolo - Najbolji igrač 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije je Milan Pavkov, strelac u pobedi Crvene zvezde u duelu sa ekipom Mladosti u Lučanima.

4. kolo - Najbolji igrač 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije je Petar Gigić, strelac i dvostruki asistent u pobedi Javor Matisa u duelu sa ekipom Napretka u Kruševcu.

5. kolo - Najbolji igrač 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije je Nikola Štulić, dvostruki strelac u remiju Radničkog iz Niša u duelu sa ekipom Mladosti u Lučanima.