Večeras je u pozorištu ’’Duško Radović’’u Beogradu održana je promocija novih garnitura NIKE dresova fudbalskog kluba Partizan za sezonu 2018/19.

U pozorištu ’’Duško Radović’’ u Beogradu večeras su predstavljeni novi dresovi fudbalskog kluba Partizan za sezonu 2018/19. Tri garniture dresova brenda NIKE urađene su u crno-beloj, crnoj i beloj varijanti.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Promociji su prisustvovali predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, prvotimci Partizana sa stručnim štabom, gosti kluba i predstavnici medija. Prisutne su prigodnim besedama pozdraviili predsednik fudbalskog kluba Partizana, gospodin  Milorad Vučelić, i generalni direktor kompanije SPORT TIME koja je zastupnik kompanije NIKE za Srbiju, gospodin Bojan Savić. Pre nekoliko dana oni su potpisivanjem novog ugovora produžili uspešnu saradnju na još dve godine.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nakon njihovog obraćanja prisutnima kapiten crno-belih Saša Ilić otkrio je tri lutke na kojima su bile izložene garniture novih dresova. Već od sutra svi prikazani dresovi moći će da se kupe u Crno-belim buticima i kroz NIKE distributivnu mrežu.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Pogledajte video izveštaj TV Partizan sa ovog događaja: