U četvrtak i subotu na programu su svi mečevi poslednjeg 37.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Javor Matis - Rad, Partizan – Spartak ŽK i Crvena zvezda – Voždovac.

JAVOR MATIS – RAD (četvrtak 17.maj, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 37.kola Super lige Srbije igra se u Ivanjici gde u okviru plej-aut grupe domaći Javor Matis dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada. Biće to njihov direktan duel za opstanak u elitnom rangu takmičenja, pobeda jednog od ta dva tima to i obezbeđuje, pa treba očekivati izuzetno borbenu i neizvesnu utakmicu. Ekipa Javor Matisa trenutno zauzima 14.mesto na tabeli sa 23 boda na svom kontu. U prethodnom kolu Ivanjičani su kao gosti savladali ekipu šabačke Mačve rezultatom 1:2. Ekipa Rada trenutno zauzima 13.mesto na tabeli sa 25 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’građevinari’’ su na svom stadionu savladali ekipu Zemuna rezultatom 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – SPARTAK ŽK (četvrtak 17.maj, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 37.kola Super ige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Crno-beli su već obezbedili drugu poziciju na tabeli, ali nema sumnje da će gosti pokušati da se bodovno izjednače sa novim vicešampionom i sačuvaju treće mesto koje sigurno vodi u Evropu. Ekipa Partizana se nalazi na 2.mestu na tabeli sa 40 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crno-beli su kao gosti poraženi od ekipe Voždovca rezultatom 2:1. Ekipa Spartaka trenutno zauzima 3.mesto na tabeli sa 37 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’golubovi’’ su na svom stadionu savladali ekipu niškog Radničkog rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC (subota 19.maj, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 37.kola Super lige Srbije, kao i čitave sezone 2017/18, igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Crveno-beli će tom prilikom proslaviti osvajanje titule, očekuje se dolazak velikog broja navijača, pa nema sumnje da ćemo imati priliku da ispratimo pravi fudbalski spektakl. Ekipa Crvene zvezde se nalazi na 1.mestu na tabeli sa 57 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crveno-beli su kao gosti savladali novosadsku Vojvodinu rezultatom 1:2. Ekipa Voždovca trenutno zauzima 5.mesto na tabeli sa 33 boda na svom kontu. U prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su na svom stadionu savladali ekipu Partizana rezultatom 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova, dok će prenos šampionske ceremonije početi u 19:00 časova.