Predstojećeg vikenda na programu su svi mečevi 36.kola Super lige Srbije, šestog kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Crvena zvezda, Voždovac – Partizan i Spartak ŽK – Radnički Niš.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 13.maj, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 36.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to ovoga puta duel bez rezultatskog značaja, ali i duel za prestiž koji u mečevima ova dva tima uvek ima veliki značaj, pa nema sumnje da ćemo gledati odličan fudbal. Ekipa Vojvodine trenutno zauzima 8.mesto na tabeli sa 25 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu Novosađani su kao gosti ubedljivo poraženi u Nišu u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 5:0. Ekipa Crvene zvezde je obezbedila 1.mesto na tabeli i na svom kontu ima 54 boda. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu ubedljivo savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 4:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

VOŽDOVAC – PARTIZAN (nedelja 13.maj, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Zanimljivo će biti i u Beogradu gde  se u okviru 36.kola Super lige Srbije sastaju domaći Voždovac i gradski rival iz Humske, ekipa Partizana. Domaćini se još uvek nadaju plasmanu u evropske kvalifikacije, pa nema sumnje da će pokušati da iskoriste umor crno-belih i savladaju sada već bivšeg šampiona. Ekipa Voždovca trenutno zauzima 6.mesto na tabeli sa 30 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 2:1. Ekipa Partizana je obezbedila 2.mesto na tabeli, a na svom kontu ima 40 bodova. U prethodnom kolu crno-beli su na svom stadionu odigrali nerešeno sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

SPARTAK ŽK – RADNIČKI NIŠ (nedelja 13.maj, 19:00 časova, RTV-1)

Derbi meč 36.kola Super lige Srbije igra se u Subotici gde domaći Spartak Ždrepčeva krv dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to direktan okršaj dva kluba za treće mesto i siguran plasman u evropske kvalifikacije, pa treba očekivati sjajnu utakmicu i veliku posetu. Ekipa Spartaka trenutno zauzima 4.mesto na tabeli sa 34 boda na svom kontu. U prethodnom kolu Subotičani su kao gosti poraženi u duelu sa Crvenom zvezdom, a rezultat je bio 4:0. Ekipa Radničkog trenutno zauzima 3.mesto na tabeli, takođe sa 34 boda na svom kontu. U prethodnom kolu Nišlije su na svom stadionu ubedljivo savladale ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 5:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu Radio-televizije Vojvodina sa početkom u 19:00 časova.