U petak i subotu su na programu svi mečevi 35.kola Super lige Srbije, petog kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mladost – Mačva, Partizan – Napredak i Crvena zvezda – Spartak ŽK.

MLADOST – MAČVA (petak 04.maj, 18:00 časova, TV Arena sport 4)

Prvi meč 35.kola Super lige Srbije igra se u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Lučanci su već obezbedili opstanak i u meč ulaze rasterećeno, dok Šapčani to mogu uraditi već u ovom kolu, pa treba očekivati otvorenu i zanimljivu utakmicu. Ekipa Mladosti trenutno zauzima 9.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu Lučanci su na gostovanju u Zemunu odigrali nerešeno sa istoimenim superligašem, a rezultat je bio 0:0. Ekipa Mačve trenutno zauzima 11.mesto na tabeli sa 24 boda na svom kontu. U prethodnom kolu Šapčani su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na četvrtom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – NAPREDAK (subota 05.maj, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 35.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Crno-beli su izgubili šampionsku trku, ali nema sumnje da će sa mnogo motiva ući u susret sa timom sa kojim ove sezone imaju negativan skor. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 39 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu crno-beli su u Novom Sadu poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 2:1. Ekipa Napretka renutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu. U prethodnom kolu ’’čarapani’’ su na svom terenu poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK ŽK (subota 05.maj, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 35.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Duel novog šampiona i trećeplasiranog tima šampionata svakako zavređuje veliku pažnju, a kvalitet obe ekipe garantuje nam da ćemo gledati odličan fudbal. Ekipa Crvene zvezde je i matematički obezbedila 1.mesto sa 51 bodom na svom kontu. U prethodnom kolu crveno-beli su na gostovanju u Kruševcu savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 0:2. Ekipa Spartaka trenutno zauzima 3.mesto na tabeli sa 34 boda na svom kontu. U prethodnom kolu ’’golubovi’’ su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:00 časova.