Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 32.kola Super lige Srbije, drugog kola doigravanja u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Voždovac – Napredak, Radnički Niš – Crvena zvezda i Partizan – Čukarički.

VOŽDOVAC – NAPREDAK (petak 20.april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 32.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Voždovac dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Dva tima imaju veliki kvalitet i evropske ambicije, bodovna razlika je mala, pa treba očekivati izuzetno borbenu i zanimljivu utakmicu. Ekipa Voždovca trenutno zauzima 7.mesto na tabeli sa 24 boda na svom kontu, a u prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su kao gosti pretrpeli poraz od ekipe Spartak Ždrepčeva krv rezultatom 1:0. Ekipa Napretka trenutno zauzima 6.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu, a u prethodnom kolu ’’čarapani’’ su na svom terenu savladali ekipu Vojvodine rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (subota 21.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 32.kola Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Ambicije Nišlija su velike, sa druge strane lider šampionata bi pobedom bio korak bliže tituli, pa treba očekivati veliku posetu i odličnu utakmicu. Ekipa Radničkog trenutno zauzima 3.mesto na tabeli sa 28 bodova na svom kontu, a u prethodnom kolu niški tim je kao gost savladao ekipu Čukaričkog rezultatom 2:3. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 42 boda na svom kontu, a u prethodnom kolu crveno-beli su kao domaćini u 157.večitom derbiju savladali ekipu Partizana rezultatom 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

PARTIZAN – ČUKARIČKI (nedelja 22.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 32.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Biće to drugi meč ova dva tima u samo nekoliko dana, nakon okršaja u Kupu Srbije koji je pripao ’’brđanima’’, pa nema sumnje da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 33 boda na svom kontu, a u prethodnom kolu crno-beli su kao gosti poraženi u 157.večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 2:1. Ekipa Čukaričkog trenutno zauzima 5.mesto na tabeli sa 26 bodova na svom kontu, a u prethodnom kolu ’’brđani’’ su na svom terenu pretrpeli poraz od ekipe Radničkog rezultatom 2:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.