U četvrtak je na programu poslednje 30.kolo preliminarne faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Borac i Crvena zvezda – Zemun.

PARTIZAN – BORAC (četvrtak 05.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Aktuelni šampion Partizan u okviru 30.kola Super lige Srbije na svom stadionu u Humskoj dočekuje goste iz Čačka, ekipu Borca. Uloga apsolutnog favorita svakako pripada domaćinu, ali su bodovi podjednako važni za obe ekipe, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljiv meč. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.meszo na tabeli sa 62 osvojena boda na svom kontu. U prethodnom kolu crno-beli su na gostovanju u Bačkoj Palanci savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 1:2. Ekipa Borca trenutno zauzima 14.mesto na tabeli sa 23 osvojena boda na svom kontu. U prethodnom kolu Čačani su na svom terenu savladali ekipu šabačke Mačve, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – ZEMUN (četvrtak 05.april, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Prvoplasirana Crvena zvezda  u okviru 30.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje gradskog rivala, ekipu Zemuna. Tradicija i kvalitet su u potpunosti na strani domaćina, ali su Zemunci jesenas dobro namučili crveno-bele, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 74 osvojena boda na svom kontu. U prethodnom kolu crveno-beli su na gostovanju u Lučanima savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 2:5. Ekipa Zemuna trenutno zauzima 10.mesto na tabeli sa 35 osvojenih bodova na svom kontu. U prethodnom kolu zeleno-plavi su na svom stadionu podelili bodove sa ekipom kruševačkog Napretka, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.