U sredu su na programu svi mečevi 26.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Rad i Vojvodina – Crvena zvezda.

PARTIZAN – RAD (sreda 07.mart, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 26.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Crno-beli se nalaze u krizi, to je sada više nego jasno, a duel sa ’’građevinarima’’ prilika je da vidimo da li će fudbaleri i stručni štab aktuelnog šampiona pronaći izlaz iz trenutne situacije. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 52 osvojena boda, a u prethodnom kolu crno-beli su poraženi na gostovanju u Nišu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0. Ekipa Rada trenutno zauzima 15.mesto na tabeli sa 18 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu tim sa Banjice je kao domaćin ubedljivo savladao ekipu čačanskog Borca rezultatom 5:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:30 časova.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (sreda 07.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 26.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Susreti ovih rivala uvek su izuzetno zanimljivi i pravi magnet za publiku koja voli napadački fudbal, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku posetu na stadionu ’’Karađorđe’’. Ekipa Vojvodine trenutno zauzima 8.mesto na tabeli sa 37 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu Novosađani su poraženi na gostovanju u Kruševcu od ekipe Napretka rezultatom 1:0. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 66 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu savladali ekipu Voždovca rezultatom 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.