Nakon dvomesečne zimske pauze ovog vikenda su na programu svi mečevi 23.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Napredak – Spartak ŽK, Crvena zvezda – Javor Matis, Vojvodina – Voždovac i Mladost – Partizan.

NAPREDAK – SPARTAK ŽK (petak 16.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 23.kola Super lige Srbije igra se u petak u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Biće to duel dva kvalitetna tima sa evropskim ambicijama, pa treba očekivati veliku borbu i sjajan meč. Kruševljani su jesenji deo sezone završili na 7.mestu na tabeli sa 10 pobeda, 4 remija i 8 poraza na svom kontu. Subotičani su najprijatnije iznenađenje jesenje polusezone koju su završili na 3.mestu na tabeli, uz 11 pobeda, 7 remija i 4 poraza na svom kontu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – JAVOR MATIS (subota 17.februar, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23.kola Super lige Srbije igra se u subotu na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Lider šampionata u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, ali će biti zanimljivo videti kako će evropska prolećna uvertira uticati na ekipu u duelu sa Ivanjičanima. Crveno-beli su jesenji deo šampionata završili na 1.mestu na tabeli sa 18 pobeda, 3 remija i samo jednim porazom na svom kontu. Ivanjičani su na kraju jesenje polusezone zauzeli 15.mesto, uz 4 pobede, 3 remija i čak 15 poraza na svom kontu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 14:30 časova.

VOJVODINA – VOŽDOVAC (subota 17.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 4)

Derbi meč 23.kola Super lige Srbije igra se u subotu na stadionu ’’Karađorđe’’ gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to duel timova koji u prolećni deo sezone ulaze sa velikim ambicijama i koji žele da u što kraćem roku zauzmu pozicije koje vode u Evropu, pa treba očekivati veliku borbu. Novosađani su jesenju polusezonu završili na 8.mestu sa 9 pobeda, 6 remija i 7 poraza na svom kontu. Beograđani su na kraju jesenjeg dela sezone zauzeli 6.mesto na tabeli sa 10 pobeda, 6 remija i 6 poraza na svom kontu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na četvrtom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

MLADOST – PARTIZAN (nedelja 18.februar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 23.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Biće zanimljivo videti da li će evropski duel ostaviti posledice na goste i da li će domaći tim uspeti da prekine seriju ubedljivih poraza u duelima sa crno-belima. Lučanci su jesenju polusezonu završili na 9.mestu na tabeli sa 8 pobeda, 6 remija i 8 poraza na svom kontu. Beograđani su jesenji deo sezone završili na 2.mestu na tabeli sa 14 pobeda, 6 remija i 2 poraza na svom kontu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 14:00 časova.