Ovog vikenda na programu su svi mečevi 20.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, OFK Bačka – Crvena zvezda i Partizan – Vojvodina.

OFK BAČKA – CRVENA ZVEZDA (subota 02.decembar, 13:00 časova)

Prvi meč 20.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Bačkoj Palanci gde domaća ekipa OFK Bačka dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to duel timova sa različitim ambicijama, ali pobeda je preko potrebna i jednima i drugima, pa treba očekivati veliku borbu. Bačkopalančani ove sezone postižu slabe rezultate, mada se čini da im je forma u usponu, a nakon devetnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo četiri ponede, uz pet remija i deset poraza. U prethodnom kolu odigrali su u Kruševcu nerešeno sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:1. Sa 17 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 13.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon devetnaest odigranih susreta na svom kontu ima sedamnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu ubedljivo savladali ekipu Radnika rezultatom 5:0. Sa 52 osvojena boda trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

PARTIZAN – VOJVODINA (nedelja 03.decembar, 15:00 časova)

Derbi meč 20.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Dueli ova dva kluba imaju dugu tradiciju, a Novosađani su neretko uspevali da iz Beograda odnesu ceo plen, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Crno-beli su ove sezone uspešni na sva tri ’’fronta’’, iako su u nekoliko navrata pružali slabije partije, a nakon devetnaest odigranih susreta na svom kontu imaju četrnaest pobeda, uz četiri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu savladali su kao gosti ekipu beogradskog Voždovca, a rezultat je bio 0:1. Sa 46 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Vojvodine ove sezone igra sa dosta oscilacija, od poslednja četiri susreta na tri su pretrpeli poraz, a nakon devetnaest odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda, uz četiri remija i šest poraza. U prethodnom kolu poraženi su na svom terenu od ekipe Borca, a rezultat je bio 0:1. Sa 31 osvojenim bodom trenutno zauzimaju 6.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.