Tokom vikenda su na programu svi mečevi 16.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Vojvodina, Mačva – Partizan i Radnički Niš – Crvena zvezda.

ČUKARIČKI – VOJVODINA (petak 03.novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 16.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Oba tima se nalaze u odličnoj formi, ambicije su evropske, pa treba očekivati sjajnu utakmicu. ’’Brđani’’ igraju sve čvršće, nalaze se u seriji bez poraza i popravljaju poziciju na tabeli, a nakon petnaest odigranih susreta na svom kontu imaju sedam pobeda, uz četiri remija i četiri poraza. U prethodnom kolu su na svom stadionu nakon preokreta savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 2:1. Sa 25 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 6.mesto na superligaškoj tabeli. Novosađani ove sezone, uprkos svim problemima, postižu dobre rezultate, a nakon petnaest odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda, uz tri remija i tri poraza. U prethodnom kolu su na beogradskoj Banjici savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 0:3. Sa 30 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 3.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

MAČVA – PARTIZAN (nedelja 05.novembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju se u okviru 16.kola Super lige Srbije u Šapcu sastaju domaća Mačva i gosti iz Beograda, ekipa Partizana. Šapčani su najteži ovosezonski poraz doživeli upravo u premijernom duelu sa crno-belima, pa treba očekivati da pokušaju da iskoriste umor gostiju i revanširaju im se. Fudbaleri Mačve od starta sezone igraju sa dosta oscilacija, a nakon petnaest odigranih susreta Šapčani na svom kontu imaju pet pobeda, uz jedan remi i devet poraza. U prethodnom kolu pretrpeli su poraz od ekipe Mladosti na gostovanju u Lučanima, a rezultat je bio 2:0. Sa 16 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 11.mesto na superligaškoj tabeli. Crno-beli ove sezone ne pružaju partije kakve se od njih očekuju, a nakon petnaest odigranih susreta na svom kontu imaju jedanaest pobeda, uz tri remija i jedan poraz. U prethodnom kolu savladali su u Čačku ekipu Borca, a rezultat je bio 1:2. Sa 36 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (nedelja 05.novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 16.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Mečevi ova dva tima uvek su bili borbeni i pravi magnet za publiku, pa nema razloga da tako ne bude i ovog vikenda. Nišlije ove sezone imaju mnogo problema i igraju sa dosta oscilacija, a nakon petnaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo šest pobeda, uz pet remija i četiri poraza. U prethodnom kolu su na svom terenu pretrpeli poraz od ekipe Napretka, a rezultat je bio 1:3. Sa 23 osvojena boda trenutno zauzimaju 8.mesto na superligaškoj tabeli. Ekipa Crvene zvezde je sezonu započela jako uspešno i nakon petnaest odigranih susreta na svom kontu ima trinaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na gostovanju u Zemunu savladali istoimenog superligaša, a rezultat je bio 0:1. Sa 40 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.