Srpski predstavnici u grupnoj fazi Lige Evrope, Partizan i Crvena zvezda, danas igraju mečeve 4.kola ovog takmičenja.

Današnjim utakmicama 4.kola nastavlja se grupna faza takmičenja u okviru Lige Evrope, a Srbija ove sezone ima dva predstavnika, Partizan i Crvenu zvezdu.  U ovoj fazi svaka ekipa igra po šest utakmica, a dva najbolje plasirana tima u grupi obezbediće plasman u završnicu najmasovnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nadamo se da će među njima biti i srpski timovi i da ćemo imati prilike da pratimo njihove igre i na proleće.

BEOGRAD: FK PARTIZAN – KF SKENDERBEU (četvrtak 02.novembar, 19:00 časova, RTS 1)

Ekipa Partizana će večeras na svom stadionu ugostiti prošle sezone trećeplasirani tim albanskog šampionata, ekipu Skenderbega. Crno-beli  trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Super lige Srbije, a sa uspehom nastupaju na sva tri ’’fronta’’. Albanski tim je odlično započeo sezonu i  trenutno zauzima prvo mesto na prvenstvenoj tabeli sa sedam pobeda i uz samo jedan remi. Meč u Beogradu će početi u 19:00 časova, a obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu RTS.

LONDON: ARSENAL FC – FK CRVENA ZVEZDA  (četvrtak 02.novembar, 21:05 časova, RTS 1/TV Arena sport 5)

Ekipa Crvene zvezde će večeras na stadionu ’’Emirates’’ biti gost prošle sezone petoplasiranog tima engleskog šampionata, ekipe londonskog Arsenala. Engleski tim ove sezone igra solidno i nakon deset odigranih prvenstvenih kola zauzima 5.mesto na tabeli Premier lige. Crveno-beli ove sezone igraju dobro na sva tri ’’fronta’’, a trenutno su prvoplasirani tim Super lige Srbije sa dvanaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. Meč u Londonu će početi u 21:05 časova, a obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu RTS i petom programu TV Arena sport.

FOTO: uefa.com