Tokom vikenda su na programu svi mečevi 12.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Mladost, Napredak – Crvena zvezda i Partizan - Čukarički.

VOJVODINA – MLADOST (petak 29.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Prvi meč 12.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Oba tima u ovaj susret ulaze nakon poraza, bodovi ovoga puta imaju izuzetan značaj, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Novosađani i pored svih problema ove sezone igraju dosta dobro, a nakon jedanaest odigranih susreta na svom kontu imaju sedam pobeda, uz jedan remi i tri poraza. U prethodnom kolu poraženi su u Beogradu u duelu sa Crvenom zvezdom, a rezultat je bio 2:0. Sa 22 osvojena boda trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Lučanci ove sezone ne igraju na očekivanom nivou, a nakon jedanaest odigranih susreta na svom kontu imaju samo tri pobede, uz tri remija i pet poraza. U prethodnom kolu poraženi su na svom terenu u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 1:3. Sa 12 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 01.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 12.kola Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Domaćini su tokom prethodnih sezona često uspevali da ’’otkinu’’ bodove ’’večitima’’, pa treba očekivati da i ovoga puta pruže snažan otpor lideru šampionata. Kruševljani ove sezone igraju sa dosta oscilacija, a nakon jedanaest odigranih susreta na svom kontu imaju četiri pobede, uz dva remija i pet poraza. U prethodnom kolu savladali su na svom stadionu ekipu Mačve, a rezultat je bio 3:1. Sa 14 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Beograđani ove sezone igraju sjajno, a nakon deset odigranih susreta na svom kontu imaju devet pobeda i jedan remi. U prethodnom kolu na svom stadionu su savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 2:0. Sa 28 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – ČUKARIČKI (nedelja 01.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 12.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Dueli ova dva tima uvek privlače veliku pažnju, a gosti su tokom prethodnih nekoliko sezona često uspevali da savladaju crno-bele, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Ekipa Partizana ove sezone ne igra u skladu sa ambicijama kluba, a nakon deset odigranih susreta crno-beli na svom kontu imaju sedam pobeda, uz dva remija i jedan poraz. U prethodnom kolu na Banjici su savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 2:4. Sa 23 osvojena boda trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Ekipa Čukaričkog je nakon slabijeg starta sezone polako ušla u dobru formu, a nakon jedanaest odigranih mečeva ’’brđani’’ na svom kontu imaju šest pobeda, uz jedan remi i četiri poraza. U prethodnom kolu su na svom stadionu savladali ekipu Borca, a rezultat je bio 2:0. Sa 19 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.