U nedelju su na programu svi mečevi 11.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Vojvodina i Rad – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA (nedelja 24.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 11.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje ekipu novosadske Vojvodine. Susreti ova dva tima uvek su bili izuzetno borbeni i kvalitetni, kao i pravi magnet za publiku, pa nema sumnje da će tako biti i ovoga puta. Ekipa Crvene zvezde je do sada odigrala devet susreta i zabeležila osam pobeda i jedan remi. Prvo su na svom terenu savladali niški Radnički (3:0), zatim i ekipe Rada na Banjici (0:2), Čukaričkog na svom stadionu (3:0), Ranika u Surdulici (0:5) i OFK Bačka na svom stadionu (3:1). Seriju je prekinuo remi na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u ’’večitom derbiju’’ sa ekipom Partizana (0:0), da bi potom crveno-beli u Ivanjici uspeli da savladaju domaći Javor Matis (0:2), na Dušanovcu ekipu Voždovca (0:2) i u zaostalom susretu 6.kola u Čačku ekipu Borca (0:2). Njihov susret sa ekipom Spartaka je odložen za kasniji termin. Novosađani su u prva četiri kola vezali četiri pobede, prvo na svom stadionu duelu sa ekipom Čukaričkog (1:0), a potom na gostovanju u Surdulici (0:4), u duelu sa ekipom OFK Bačka (1:0) u Novom Sadu i na gostovanju u Lučanima gde je Borac igrao kao domaćin (0:2). Usledio je prvi poraz u derbi susretu sa Partizanom u Novom Sadu (0:1), onda i novi trijumf u susretu sa ekipom Javor Matisa u Ivanjici (0:1), da bi ’’lale’’ u narednom  kolu pretrpele težak poraz na svom stadionu u duelu sa ekipom Spartaka (0:5). U prethodna tri kola prvo su podelili bodove sa ekipom Voždovca u Beogradu (1:1), a onda i savladali ekipe Mačve (1:0) i Napretka (3:1) na svom terenu. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

RAD – PARTIZAN (nedelja 24.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 11.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na beogradskoj Banjici gde domaći Rad dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Gosti stižu umorni zbog gustog rasporeda, donekle i uzdrmani remijem sa Kruševljanima, ali treba reći da domaćini gotovo petnaest godina nisu trijumfovali u duelima sa crno-belima. Ekipa Rada je od starta sezone uspela da ostvari samo dve pobede, u duelima sa ekipama Zemuna na svom stadionu (2:0) i Mačve u Šapcu (1:2). Poraze su pretpeli u duelima sa Crvenom zvezdom na svom stadionu (0:2), ekipom Mladosti u Lučanima (2:1), Radničkim na Čairu (2:0), Čukaričkim na Banjici (0:1), Radnikom u Surdulici (3:1) i u prethodnom kolu Borcem u Čačku (3:1). Bodove su podelili sa ekipom Napretka u Kruševcu (2:2) u prvom ovosezonskom duelu, kao i ekipom OFK Bačka na Banjici (0:0). Ekipa Partizana je do sada odigrala devet mečeva i ostvarila šest trijumfa, uz jedan poraz i dva remija. Crno-beli su u prva tri ovosezonska duela ostvarili tri pobede, prvo na svom stadionu u duelima sa ekipom Mačve (6:1) i Javor Matisa (2:1), a onda i na gostovanju u Subotici nad ekipom Spartaka (0:1). Usledio je potom i jedini poraz u duelu sa gradskim rivalom Voždovcem (1:3) u Humskoj, a onda i trijumf u Novom Sadu nad ekipom Vojvodine (0:1), remi na stadionu Rajko Mitić u ’’večitom derbiju’’ sa ekipom Crvene zvezde (0:0) i pobede nad ekipama Mladosti (3:0) i Radničkog (3:1) u Humskoj. U sredu su u zaostalom meču 6.kola odigrali nerešeno sa ekipom Napretka (1:1), takođe u Humskoj. Njihov susret sa ekipom Zemuna je odložen za kasniji termin. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.