U sredu je na programu šest mečeva nekompletnog 9.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos susreta Radnički Niš – Borac.

RADNIČKI NIŠ – BORAC (sreda 13.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U sredu se u okviru 9.kola Super lige Srbije u Nišu sastaju domaći Radnički i gosti iz Čačka, ekipa Borca. Biće to duel timova koji su sa različitim uspehom započeli aktuelnu sezonu, Nišlije su u mnogo boljoj formi, ali nam tradicija kaže da Čačani nisu bez šansi da naprave iznenađenje. Nišlije su na startu sezone na gostujućem terenu poražene u duelu sa Crvenom zvezdom (3:0), a potom su vezali tri pobede u duelima sa Zemunom (1:2) i Mačvom (1:2) u gostima i Radom na svom stadionu (2:0). Usledio je potom remi na Banovom brdu sa ekipom Čukaričkog (0:0), pa pobeda nad ekipom Mladosti u Nišu (2:1) u zaostalom meču 2.kola, a onda i nova dva remija, u Nišu sa ekipom Radnika (2:2) i u prethodnom kolu u Bačkoj Palanci sa ekipom OFK Bačka (1:1). Ekipa Borca je na startu sezone vezala šest poraza, dva na svom terenu od Spartaka (0:4) i Vojvodine (0:2), a četiri na gostovanjima u duelima sa ekipama Javor Matisa (1:0), Voždovca (2:1), Napretka (3:1) i Mladosti (4:1). U prethodnom kolu odigrali su nerešeno na svom stadionu sa ekipom Zemuna (0:0) i tako stigli do prvog ovosezonskog boda. Meč sa Crvenom zvezdom je odložen. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

NAPOMENA: Odloženi mečevi 9.kola Super lige Srbije, dueli Crvena zvezda – Spartak Žk i Zemun – Partizan, zakazani su za 25.oktobar i takođe će biti direktno prenošeni na programima TV Arena sport.