Kragujevački Radnički 1923 u okviru 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović veliki je optimista pred duel sa crveno-belima i poziva navijače da pruže podršku igračima u borbi za pozitivan rezultat:

’’Izlišno je pričati o kvalitetu ekipe Crvene zvezde koja u poslednjih desetak godina nije imala jači tim. Ovo je jedna velika provera za nas i prava prilika da se izmerimo sa jednim tako jakim i kvalitetnim protivnikom. Iskreno, mislim da imamo kvalitet i potencijal da uspešno pariramo ekipi Crvene zvezde i ostvarimo povoljan rezultat. Od Crvene zvezde se očekuje da pobeđuje u svakoj utakmici, što svakako stvara određenu dozu psihološkog pritiska na igrače. Na drugoj strani, mi smo u dobrom ritmu, vezali smo tri pobede u nizu i znatno rasterećenije ulazimo u ovu utakmicu. Naša prevashodna želja je da nastavimo kontinuitet dobrih igara, a sad za koliko će to biti dovoljno, videćemo u nedelju. Imamo obavezu da se u najboljem mogućem svetlu predstavimo našim navijačima, za koje ne sumnjam da će u velikom broju doći da pruže podršku ovim momcima koji postižu sjajne rezultate u poslednje vreme. Imaće, naravno, i Zvezda svoje navijače, ali ja očekujem da barem sedamdeset odsto kapaciteta stadiona ispune naši simpatizeri, pravi Kragujevčani koji vole Radnički i koji su spremni da ovoj ekipi daju neophodan vetar u leđa sa tribina.’’

Meč 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Crvene zvezde igra se u nedelju 16. oktobra 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923