Niški Radnički u okviru 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da je suočen sa mnogobrojnim problemima, a da od svojih igrača traži veću disciplinu i bolje ispunjavanje zadataka u defanzivi:

’’Čeka nas najteža utakmica do sada, prvo iz razloga što smo izgubili prethodnu utakmicu na našem terenu. I oni su u problemu, a nama trebaju još tri igrača i jedne dobre pripreme. Moramo da se borimo sa mnogo stvari. Moji prethodnici Sivić i Mrkić su se susretali sa stvarima sa kojima se ja sada susrećem. Ja sam kriv ako ne uđemo u plej-of, ja garantujem da ćemo ući u plej-of, skidam odgovornost sa svakog, ako mi se dovedu tri igrača i ako budem imao suđenje 50-50. U 21. veku molim da bude samo pošteno. Utakmica u Ivanjici ne dolazi u pravom trenutku, oni su jedan organizovan klub, Dodić je odličan trener. Protiv Čukaričkog su odigrali ozbiljnu utakmicu. Čeka nas zahtevna utakmica, izrotiraćemo dva-tri igrača. Pejović je dobio crveni karton. Tražim veću disciplinu, organizaciju u fazi defanzive.’’

Meč 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Radničkog iz Niša igra se u subotu 15. oktobra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: Radnički Niš