Tokom vikenda su na programu svi mečevi 2.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mačva – Zemun, Partizan – Javor Matis i Rad - Crvena zvezda.

MAČVA – ZEMUN (subota 29.jul, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Premijerni meč 2.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje ekipu Zemuna. Biće to duel novih superligaša i timova koji su tokom prethodne prvoligaške sezone prikazali najbolji fudbal i uspeli da ostvare plasman u elitni rang. Ekipa Mačve je sezonu započela ubedljivim porazom u Humskoj u duelu sa aktuelnim šampionom, ekipom Partizana, a rezultat je tom prilikom bio 6:1(4:0) za crno-bele. Zemunci su u premijernom kolu uspeli da ostanu neporaženi na gostovanju u Lučanima, a konačan rezultat susreta za ekipom Mladosti bio je 1:1(1:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – JAVOR MATIS (subota 29.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 2.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje ekipu Javor Matisa. Tradicija je apsolutno na strani domaćina, ali treba videti kako će se poraz na evropskoj sceni i umor igrača odraziti na igru aktuelnog šampiona. Ekipa Partizana je u Humskoj u prvom ovosezonskom duelu u kome je protivnik bila ekipa Mačve prikazala lepršavu i efikasnu igru, a rezultat je na kraju bio čak 6:1 u korist izabranika Miroslava Đukića. Ekipa Javor Matisa je takođe sezonu započela pobedom, a rezultat duela u Ivanjici sa ekipom čačanskog Borca bio je 1:0(1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

RAD – CRVENA ZVEZDA (nedelja 30.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč ovog vikenda u okviru 2.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na Banjici gde domaći Rad dočekuje vicešampiona Srbije, ekipu Crvene zvezde. Nema sumnje da će ’’građevinari’’ pokušati da iskoriste umor crveno-belih nakon uspešnog nastupa na evropskoj sceni i poprave međusobni skor koji je više nego ubedljivo na strani gostujućeg tima. Ekipa Rada je na ovosezonskoj premijeri u Kruševcu prikazala solidnu partiju, a susret je završen nerešenim rezultatom 2:2(1:0). Ekipa Crvene zvezde je prvi meč odigrala na svom stadionu sa ekipom niškog Radničkog i slavila ubedljivo rezultatom 3:0(1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

NAPOMENA: Planirani direktan prenos susreta 2.kola Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Mladosti iz Lučana otkazan je zbog odlaganja ove utakmice.