Fudbaleri i stručni štab ekipe Mladost GAT okupili su se juče na svom stadionu kako bi započeli proces priprema za nastavak takmičenja.

Nakon malo više od mesec dana pauze šef stručnog štaba ekipe Mladost GAT, Ljubomir Ristovski, obavio je prozivku igrača uoči početka zimskih priprema. On je na raspolaganju imao dvadeset igrača na koje može da računa u nastavku takmičenja. Sa većim brojem prvotimaca, koji su bili deo novosadskog tima tokom prvog dela sezone, došlo je do prekida saradnje, a već su počela da pristižu i prva pojačanja.



Šef stručnog štaba Ljubomir Ristovski obratio se prisutnima i ukratko izneo plan priprema koje će biti odrađene u Novom Sadu i Antaliji:

’’Prvi deo pripremna odradićemo na našem stadionu. Pre nego što odemo na udarni deo rada u Antaliju, formu ćemo da proverimo 5. januara u trening susretu u Beogradu sa ekipom Voždovcem. U Tursku odlazimo 12. januara i tamo ćemo, uz treninge dva puta dnevno, da odigramo još četiri kontrolne utakmice.  Neki novi igrači već su došli, a u pregovorima smo sa još nekim fudbalerima, tako da mislim da ćemo imati jači tim nego jesenas. Cilj nam je da pokušamo da izborimo opstanak u ligi i, za sada, imam razloga da budem zadovoljan urađenim poslom.’’



Što se protivnika u Antaliji tiče, već su poznata imena tri protivnika. Novosadski tim će odmeriti snage sa mađarskim Segedinom (15. januar), poljskim RКM Radomjakom (19. januar) i uzbekistanskim Pakhatorom (26. januar). Ostalo je da rukovodstvo kluba definiše i preostalog, četvrtog rivala, kako bi ekipa što spremnije ušla u nastavak sezone.

Početak prolećnog dela šampionata zakazan je za prvi februarski vikend kada će biti odigrani mečevi 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

FOTO: FK Mladost GAT