FK Mladost Lučani po prvi put u svojoj istoriji uspeo je da izbori plasman u evropska takmičenja a protivnik u debiju biće Inter Baku (Azerbejdžan). Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope je na programu u četvrtak, 29. juna od 20:30 časova na stadionu u Lučanima.

Na konferenciji za medije pred ovaj susret novinarima su se obratili prvi strateg Mladosti Nenad Milovanović kao i prvotimac Ivan Milošević.

Nenad Milovanović je istakao da je ovo istorijska utakmica za FK Mladost i da predstavlja ostvarenje sna i da svakako žele da nastave da sanjaju isti san i nakon dvomeča sa Inter Bakuom. Milovanović ističe da to svakako neće biti lako s obzirom da u Lučane stiže ekipa koja ume da igra dobru odbranu i da iz toga razvijaju odlične kontranapade. Ipak Milovanović veruje da njegov tim disciplinovanom i organizovanom igrom može do dobrog rezultata a najbitnije je ne primiti gol jer će svakako ovaj dvomeč biti rešen u Azerbejdžanu.

Dalje, Milivanović je pozvao sve simpatizere da u četvrtak uveče budu na stadionu u Lučanima i pruže podršku FK Mladost kakobi  nastavili da sanjaju evropski san.

Prvotimac Mladosti Ivan Milošević takođe ističe da je ovo istorijska utakmica za ovaj klub i da veruje u pobedu protiv Inter Bakua kao i da se nada će atmosfera na stadionu u Lučanima u četvrtak biti sjajna.

Utakmica Mladost Lučani - Inter Baku na programu je u četvrtak, 29. juna od 20:30 časova na stadionu "Mladost" u Lučanima.