Ekipa Partizana od danas trenira na Zlatiboru u sklopu priprema za predstojeću sezonu 2017/18, a stručni štab je na put poveo 30 igrača.

Ekspedicija crno-belih se od danas nalazi na Zlatiboru gde će obaviti prvi deo priprema za novu superligašku sezonu. Na put su krenuli jutros oko 08:00 časova, a nakon četvoročasovnog puta smešteni su u hotelu ’’Palisad’’.


FOTO: partizan.rs/Zoran Milovanović

Šef stručnog štaba Miroslav Đukić i stručni štab na put su poveli sve igrače koji su se u ponedeljak pojavili na prozivci, njih trideset. Na spisku putnika su:

Golmani: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Marko Jovičić, Đorđe Lazović;
Odbrana: Miroslav Vulićević, Nemanja Miletić, Aleksandar Subić, Bojan Ostojić, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Svetozar Marković, Milan Radin;
Vezni red: Everton, Marko Jevtović, Jovan Nišić, Saša Marjanović, Saša Ilić, Veljko Birmančević, Alen Stevanović, Petar Đuričković, Nemanja Mihajlović, Armin Đerlek, Strahinja Jovanović, Jovan Kokir, Lazar Vujanić;
Napad: Dušan Vlahović, Sava Petrov, Tawamba, Đorđe Jovanović, Vladimir Đilas.


FOTO: partizan.rs/Zoran Milovanović

Zbog obaveza prema reprezentativnim selekcijama timu će se kasnije pridružiti: Leonardo da Silva, Marko Janković, Nebojša Kosović, Mohamed Munir i Uroš Đurđević.

Prvi trening zakazan je za danas u 18:00 časova. Za vreme boravka na Zlatiboru planirano je da se odigra jedan pripremni meč protiv Mladosti u Lučanima, i to prilikom povratka ekipe za Beograd planiranog za 22.jun.