Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina otputovala je juče na Zlatobor gde će obaviti desetodnevne pripreme za predstojeću sezonu.

Fudbaleri i stručni štab Vojvodine od juče se nalaze na Zlatiboru gde će se tokom narednih deset dana pripremati za novu sezonu 2017/18. Oni će boraviti u svojoj staroj bazi u hotelu ’’Palisad’’ i odigrati tri kontrolne utakmice, prvu već danas prootiv ekipe Jedinstvo Putevi.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak na put je poveo 25 igrača, a na spisku su se našla sledeća imena: Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković.

Zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije (U20) ekipi će se tokom današnjeg dana priključiti Milan Lazarević i Lazar Zličić, dok će Dejan Meleg propustiti pripreme zbog učešća na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom naše zemlje.

Stručni štab FK Vojvodina na pripremama na Zlatiboru čine: šef stručnog štaba Radoslav Batak, pomoćni treneri Milan Belić, Bojan Neziri i Dragan Repac, trener golmana Dragan Leskovac, analitičar Goran Vrkić, lekar Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan i Nemanja Mijić i ekonom Nemanja Jotanović. Zbog obaveza sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, sa priprema Vojvodine na Zlatiboru odsustvovaće i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

FOTO: fkvojvodina.rs