U utorak su na programu svi mečevi 31.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u sezoni 2016/17. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos najzanimljivijeg susreta, a to je bez dileme 154.večiti derbi Crvena zvezda - Partizan.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (utorak 18.april, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 31.kola Super lige Srbije ujedno je i 154.večiti derbi srpskog fudbala, duel domaće Crvene zvezde i gradskog rivala sa druge strane Topčiderskog brda, ekipe Partizana. Nakon sedamdeset godina iskustva svakome je već jasno da u ovom meču jednostavno nema favorita, a razlika od samo tri boda jasno govori da nas čeka istinski spektakl i velika borba do poslednjeg sudijskog zvižduka. Crveno-beli imaju veliku šansu da na svom stadionu steknu teško nadoknadivu prednost u odnosu na najvećeg rivala, dok bi se crno-beli pobedom u potpunosti vratili u trku za još jednu šampionsku titulu.

Ekipa Crvene zvezde je u devet prolećnih kola ostvarila osam pobeda, uz jedan remi. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu savladali čačanski Borac rezultatom 2:0 i tako preliminarnu fazu završili na prvom mestu superligaške tabele sa 79 osvojenih bodova. Ekipa Partizana se takođe nalazi u odličnoj formi, a od starta prolećne polusezone i oni su ostvarili osam pobeda, uz jedan remi. U prethodnom kolu slavili su nakon preokreta na teškom gostovanju u Novom Pazaru rezultatom 1:3. Preliminarnu fazu završili su na drugom mestu superligaške tabele sa 73 osvojena boda. Nakon podele bodova, na startu plej-of faze, crno-beli za ekipom Crvene zvezde zaostaju tri boda.

Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:30 časova, a treba reći da će ova televizija sedam sati programa posvetiti najznačajnijem meču srpskog fudbala. Program će početi već u 13:00 časova emitovanjem dokumentarnog serijala o istorijatu duela Crvene zvezde i Partizana u kome ćete biti u prilici da čujete mnoge zanimljovosti iz ugla aktera ovih mečeva, a potom će od 16:00 časova uslediti i uključenje iz studija gde vas čekaju zanimljivi gosti i stručni konsultanti.