U sredu su na programu svi mečevi 25.kola preliminarne faze takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2016/17. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan - Metalac i Vojvodina - Crvena zvezda.

PARTIZAN – METALAC (sreda 08.mart, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 25.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Biće zanimljivo videti da li će velika borba u 153.večitom derbiju ostaviti traga na pulene Marka Nikolića koji u ovaj susret ulaze kao apsolutni favoriti. Ekipa Partizana je prolećni deo šampionata započela sa dve pobede, bez velikih problema savladane su ekipe Rada na Banjici (1:0) i Borca u Humskoj (2:1), da bi u prethodnom kolu crno-beli remizirali sa ekipom Crvene zvezde u 153.večitom derbiju (1:1). Beograđani su na svom kontu sakupili 55 bodova, jedan više od trećeplasirane Vojvodine i šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Ekipa Metalca je u prvom prolećnom susretu odigrala nerešenu u Novom Pazaru (0:0), zatim su na svom terenu slavili u duelu sa ekipom Radnika (3:1), da bi u prethodnom kolu kao domaćini pretrpeli poraz od ekipe OFK Bačka (0:1). Milanovčani sa 26 osvojenih bodova trenutno zauzimaju 11.mesto na superligaškoj tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:30 časova.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (sreda 08.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 25.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Biće to još jedan u nizu duela klubova čije rivalstvo je višedecenijsko i čiji mečevi uvek bude veliko interesovanje publike. Nema sumnje da ćemo i ovoga puta biti u prilici da vidimo veliku borbu za veoma važne bodove. Novosadski tim je u prva tri prolećna prvenstvena kola imao stopostotan učinak, a redom su savladani Spartak u Subotici (4:1), Rad u Novom Sadu (3:2) i Borac u Čačku (1:0). Ekipa Vojvodine trenutno zauzima 3.mesto na superligaškoj tabeli sa 54 osvojena boda, jednim manje od drugoplasiranog Partizana. Crveno-beli su prolećnu polusezonu započeli pobedama nad ekipama Novog Pazara u Beogradu (2:0) i OFK Bačka (3:0), da bi u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Partizana u 153.večitom derbiju (1:1). Ekipa Crvene zvezde se nalazi na 1.mestu superligaške tabele sa 61 osvojenim bodom, šest više od drugoplasiranog Partizana i sedam više od narednog rivala Vojvodine. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.