Ekipa Radničkog juče je dobila još jedno veliko pojačanje. Ugovor sa Nišlijama potpisao je iskusni napadač Miloš Trifunović, nekadašnji igrač ovog kluba.

Uprava fudbalskog kluba Radnički dogovorila je transfer još jednog kvalitetnog i iskusnog fudbalera, a sve u skladu sa ambicijama da Nišlije na kraju sezone obezbede plasman koji vodi u Evropu. Ugovor je potpisao napadač Miloš Trifunović, nekadašnji fudbaler ekipe sa Čaira, koji se obavezao na šestomesečnu saradnju. Trifunović će se uskoro pridružiti novim saigračima koji se nalaze na pripremama u Antaliji.

On je u izjavi za medije datoj nakon potpisivanja ugovora istakao da je došao u dobar tim i da očekuje visok plasman:

’’Drago mi je što se vraćam u klub koji mi je dosta pomogao u karijeri. Poznajem većinu u stručnom štabu, kao i igrače, tako da mi neće biti teško da se prilagodim. Činjenica je da je Radnički napravio dobar tim za nastavak prvenstva, tako da očekujem da dođemo do vrha tabele i da ćemo igrati i u Evropi.’’

Miloš Trifunović (32) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a u Radnički je stigao iz novosadske Vojvodine. U dresu Novosađana je tokom jesenje polusezone zabeležio 12 nastupa u Super ligi Srbije, uz dva postignuta pogotka, kao i 4 nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Tokom profesionalne karijere nastupao je takođe i za Jedinstvo iz Bijelog Polja, švedski Carlstad United, čačanski Borac, Javor, Crvenu zvezdu, uzbekistanski Bunyodkor, kineski Liaoning, kazahstanski Atyrau, australijski Newcastle i kazahstanski Ordabasy.

Foto: fkradnickinis.rs