Uprava fudbalskog kluba Radnik aktivno radi na formiranju tima za prolećni nastavak takmičenja u okviru Super lige Srbije. Redove surduličkog tima pojačala su dva nova igrača, Nemanja Arsenijević i Nemanja Anđelković.

Ekspedicija fudbalskog kluba Radnik nalazi se u Staroj Pazovi gde ekipa ’’brusi’’ formu za prolećni nastavak takmičenja, a radno je i u klupskoj upravi koja privodi kraju formiranje tima angažovanjem pojačanja. Redove surduličkog tima pojačali su iskusni Nemanja Arsenijević  i defanzivac Nemanja Anđelković.

Nemanja Arsenijević (30) je rođen u Užicu, igra na poziciji krilnog napadača, a tokom karijere je nastpao za OFK Beograd, čačanski Borac, Mladost, mađarski Honved, užičku Slobodu, grčki Asteras, izraelski Hapoel Acre, Novi Pazar, Jagodinu, Rad i na kraju grčki Sparti odakle je i stigao u Surdulicu.

Nemanja Anđelković je rođen u Kosovskoj Mitrovici, odbrambeni je igrač, a u ekipu Radnika iz Surdulice je stigao iz ekipe Zlatobora iz Čajetine.

Tokom prethodnih dana uprava kluba iz Surdulice produžila je ugovore sa dvojicom sadašnjih igrača. Nove ugovore, na period od još godinu dana, potpisali su krilni igrač Miloš Stanković (24) i iskusni vezni igrač Miloš Adamović (28).

Aktuelni su bili i odlasci, a redove ekipe Radnika napustili su Danijel Stojković i Uroš Nenadović. Sa njima je uprava surduličkog superligaša sklopila sporazumni raskid ugovora.

FOTO: fk-radnik.com