Fudbaleri i stručni štab Partizana od danas se nalaze na Kipru gde će tokom naredne dve nedelje odraditi završni deo priprema za prolećni nastavak šampionata.

Ekspedicija crno-belih kasno sinoć je stigla na Kipar gde će obaviti najvažniji deo priprema za prolećni nastavak borbe za titulu. Nakon nedelju dana rada u Sloveniji, kao i dva slobodna dana po povratku u Beograd, tokom naredne dve nedelje izabranici Marka Nikolića će odraditi najmanje petnaest treninga i odigrati šest kontrolnih utakmica. Povratak u Beograd planiran je za 12.februar, u ranim jutarnjim časovima.

Tokom boravka u Limasolu crno-beli će biti smešteni u hotelu ’’Royal Apolonia’’, a na raspolaganju će imati dva terena. Zbog kasnog dolaska, ekipa će danas prvi trening imati tek u 17:00 časova. Stručni štab će na raspolaganju imati 27 igrača, a uskoro će im se priključiti i dvojica reprezentativaca, Marko Jevtović i Nemanja Miletić, koji su sa selekcijom Superlige Srbije gostovali u San Dijegu. Novo ime na spisku je golman Đorđe Lazović, nekadašnji čuvar mreže Spartaka, Vojvodine, OFK Beograda i Javora. Dvadesetčetvorogodišnji Lazović već nekoliko nedelja trenira u “Zemunelu”, ali nije bio sa Partizanom u Sloveniji.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Spisak igrača Partizana koji će se pripremati na Kipru:

Golmani: Kljajić, Stevanović, Jovičić, Lazović;

Odbrana: Bogosavac, Vulićević, Miletić, Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, El Munir, Bošnjak;

Vezni red: Everton, Jevtović, Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković;

Napadači: Tawamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Kao što je već pomenuto, planirano je da igrači Partizana tokom boravka na Kipru odigraju šest kontrolnih mečeva. Za pet mečeva već su poznati protivnici, dok je za termin zakazan za 6.februar još uvek nepoznato sa kojom ekipom će crno-beli odmeriti snage.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Raspored kontrolnih mečeva tokom boravka na Kipru:

2.februar / prvi meč: Partizan – Korona (Poljska); drugi meč: Partizan -Kickers Offenbach (Nemačka);

4.februar / Partizan – Atlantasa (Litvanija);

6.februar / nepoznat protivnik

8.februar / Partizan – Levski (Bugarska);

11.februar / Partizan – Ural (Rusija).

Pogledajte priloge SOS Kanala sa ovog događaja:


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović