Ekspedicija Crvene zvezde otputovala je na Kipar gde će odraditi drugu fazu priprema za prolećni nastavak šampionata. Stručni štab je na put poveo 26 fudbalera, a tokom boravka će im se priključiti još četvorica koji izostaju zbog reprezentativnih obaveza.

Crveno-bela ekspedicija otputovala je danas na Kipar gde će se tokom naredne dve nedelje pripremati za nastavak borbe za odbranu titule u Super ligi Srbije. Ekipa će boraviti i trenirati u mestu Pafos sve do 13.februara, a tokom priprema na ovom ostrvu odigraće i četiri kontrolna susreta. Šef stručnog štaba Miodrag Božović na put je poveo 26 igrača, a u odnosu na spisak za prvu fazu priprema u Sloveniji na ovom nisu Damir Kahriman, Marko Mijailović, Jovan Vićić i Draško Đorđević.

Spisak igrača koje je šef stručnog štaba Miodrag Božović poveo na put:

Aleksandar Stanković, Nemanja Supić, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Dušan Anđelković, Mihailo Ristić, Stefan Milošević, Mičel Donald, Andrija Luković, Uroš Račić, Veljko Nikolić, Marko Poletanović, Luka Ilić, Slavoljub Srnić, Milan Senić, Luka Adžić, Nemanja Milić, Petar Orlandić, Vanja Vučićević, Predrag Sikimić, Milan Pavkov, Srđan Vujaklija, Lazar Romanić i Marko Petković

Nakon obaveza koje imaju sa reprezentacijom ekipi će se 31.januara ili 1.februara priključiti i Filip Manojlović i Srđan Plavšić, dok će Gelor Kanga i Džon Ruiz takođe direktno stići na Kipar.

Crvenu zvezdu na Kipru očekuju četiri utakmice, Prva utakmica na programu je 31. januara, a u pitanju je duel protiv mađarskog Šopronija. Dva dana kasnije, 2. februara, crveno-beli će odmeriti snage sa Olimpijom Satu Mare (Rumunija). Jedanaestog dana februara na programu će biti dva duela. Prvi je protiv ruskog Volgara, dok se drugi protivnik još uvek traži.

FOTO: crvenazvezdafk.com