Fudbalski klub Borac angažovao je i treće pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Čačanski tim pojačao je mladi štoper Marko Marinković.

Uprava fudbalskog kluba Borac aktivno radi na formiranju ekipe koja će tokom prolećnog dela šampionata pokušati da izbori opstanak u Super ligi Srbije. Danas je predstavljeno i treće pojačanje u aktuelnom prelaznom roku, mladi štoper Marko Marinković. On se obavezao na dvoipogodišnju saradnju sa čačanskim ’’zebrama’’, a to će mu biti prva prilika da nastupi u elitnom rangu takmičenja.

Novi fudbaler Borca je u svojoj prvoj izjavi nakon potpisivanja ugovora istakao da će pokušati da se nametne stručnom štabu i tako dati doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva:

’’Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom poverenju i verujem da ću ga opravdati. Želja mi je da se nametnem stručnom štabu i dam doprinos ostvarenju zacrtanog cilja. Mislim da će Borac ovog proleća biti daleko uspešniji nego jesenas i da će doći do pozicije koju i zaslužuje klub sa tako velikom tradicijom. Ovo će biti i moj debi u elitnom rangu i verujem novi uspešan korak u karijeri.’’

Marko Marinković (23) je rođen u Užicu, a u mlađim kategorijama nastupao je za Crvenu zvezdu. Tokom seniorske karijere branio je boje ekipa Sopota, Smedereva, Sinđelića i BSK Borče iz koje je i došao u čačanski klub.

FOTO: boracfk.com