Stručni štab i fudbaleri Partizana stigli su danas u Sloveniju gde će se tokom narednih dana pripremati za nastavak superligaške sezone.

Nakon jučerašnjeg kontrolnog meča sa ekipom BSK iz Borče stručni štab i fudbaleri beogradskog Partizana preselili su se danas u slovenački grad Portorož gde će se tokom narednih dana pripremati za nastavak šampionata i borbe za titulu.

Planirano je da crno-beli odrade devet treninga tokom šestodnevnog boravka u Sloveniji, kao i da odigraju dva kontrolna susreta. Prvi susret odigraće 22.januara sa ekipom Kopra, dok je drugi susret zakazan za 25.januar kada će im protivnik biti ekipa Gorice.


FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović

Šef stručnog štaba Marko Nikolić u Portorož je poveo 27 igrača:

Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić;

Odbrana: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Bojan Ostojić, Nikola Milenković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Nemanja Miletić, Miroslav Bogosavac;

Vezni red: Everton Luiz, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Uroš Damjanović, Leonardo da Silva, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović, Saša Marjanović, Marko Janković, Petar Đuričković;

Napad: Leandre Tavamba, Uroš Đurđević, Đorđe Jovanović, Valeri Božinov, Sava Petrov.

Na put sa ekipom nisu krenuli Mohamed El Monir i Dušan Vlahović, prvi zbog proleblema sa vizom, a drugi zbog povrede. Takođe, sa zakašnjenjem će u toku noći ili jutra stići Valeri Božinov koji je operisao nepca i Leandre Tavamba koji je imao problema sa pasošem. U ponedeljak ekipu napuštaju Marko Jevtović i Nemanja Miletić koji će biti deo reprezentacije Srbije sastavljene od superligaških igrača koja će 29.januara u San Dijegu odmeriti snage sa selekcijom SAD.

Pogledajte prilog TV Partizan sa ovog događaja:

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović