Fudbalski klub Napredak je danas predstavio novog šefa stručnog štaba, Vuka Rašovića, a zatim je ekipa započela proces priprema za prolećni nastavak šampionata.

Kruševljani su danas organizovali konferenciju za medije povodom predstavljanja novog šefa stručnog štaba, trenera Vuka Rašovića, kao i zvaničnog početka zimskih priprema za nastavak šampionata. On je sa rukovodstvom ’’čarapana’’potpisao ugovor na godinu i po dana, a u svom obraćanju prisutnim novinarima istakao da je rado prihvatio poziv da dođe u Kruševac i da to smatra izazovom u karijeri:

’’Napredak je postavio visoke standarde u prvom delu prvenstva i tu vidim put koji je potreban i meni i Napretku. Neće biti lako, treba mnogo rada i odricanja, ali sam spreman na to isto kao i igrači. Imamo isti cilj i korak po korak idemo ka njemu.’’


FOTO: fknapredak.rs

Govoreći o eventualnim pojačanjim trener Rašović je istakao da se traži dobar napadač i jedan bočni igrač ofanzivnog profila:

’’U ovom trenutku je teško naći prava pojačanja za Napredak, jer Napredak ima odličan igrački kadar koji je izneo ceo prvi deo prvenstva. Da bi neko bio pojačanje za nas mora da bude ili mlad i perspektivan ili iskusan igrač koji odmah može da zauzme svoje mesto u timu.’’


FOTO: fknapredak.rs

Nakon promocije šef stručnog štaba ’’čarapana’’ je izvršio prozivku igrača i zvanično započeo pripreme za nastavak sezone. Prozivci je prisustvovao 21 igrač, od ukupno 26 koliko je bilo na spisku. Ndiaje i Frimpong su oslobođeni zbog puta, dok su Gobeljić i Simonović odsustvovali zbog obaveza prema reprezentaciji.

Ekipa Napretka će se, sve do polaska u turski grad Antaliju koji je planiran za 26.januar, pripremati u Kruševcu.

FOTO: fknapredak.rs