Fudbalski klub Javor Matis dogovorio je danas angažovanje novog šefa stručnog štaba, a mesto Veselinovića na klupi Ivanjičana zauzeće Srđan Blagojević.

Ivanjički superligaš Javor Matis brzo je rešio pitanje angažovanja novog šefa stručnog štaba nakon iznenadnog odlaska dojučerašnjeg trenera Miloša Veselinovića. Kao što je već poznato mladi stručnjak je pronašao angažman u grčkom PAOK-u, gde će biti stručni asistent našem perspektivnom treneru Vladimiru Iviću koji sa uspehom vodi taj klub. Njegovo mesto zauzeće Srđan Blagojević, dojučerašnji šef stručnog štaba prvoligaša Inđije, kako je danas saopšteno od strane uprave ivanjičkog kluba. Sa njim je dogovorena jednogodišnja saradnja, a cilj je da klub do kraja preliminarne faze zadrži poziciju koja vodi u plej-of našeg najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Medijima se obratio sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin, koji je istakao da je uprava kluba dala šansu ambicioznom i talentovanom treneru sa bogatim iskustvom:

’’Mislim da smo angažovali ambicioznog i talentovanog trenera koji je već šesnaest godina u poslu, dakle ima jedno bogato iskustvo. Prvi put mu je da radi u Super ligi Srbije, ali verujemo da će nam pomoći u ostvarenju našeg cilja, a to je borba za plasman u plej-of.  U dogovoru sa novim šefom stručnog štaba nastavljamo selekciju igračkih pojačanja koja će, naravno, zavisiti od  eventualnih odlazaka iz kluba.’’

Srđan Blagojević (46) je pored ekipe Inđije tokom trenerske karijere vodio i ekipe Bežanije, Laste, Kovačevca, Žarkova, IMT-a, Posavca i Srema iz Jakova.

FOTO: fkjavor.com