U petak i subotu na programu su svi mečevi 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Vojvodina, Crvena zvezda – Rad i Mladost – Partizan.

ČUKARIČKI – VOJVODINA (petak 18.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde ekipa Čukaričkog dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Biće to duel timova koji su odlično započeli sezonu i nalaze se u samom vrhu, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši osam pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RAD (petak 18.oktobar, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde, u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, naročito nakon ovosezonskog slabog starta ’’građevinara’’, ali nema sumnje da će gosti u meč ući sa mnogo motiva. Domaćini su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši devet pobeda, uz jedan pretrpljeni poraz, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili dve pobede, uz jedan remi i osam poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

MLADOST – PARTIZAN (subota 19.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Lučanci su tokom prethodne sezone dva puta ’’otkinuli’’ bod crno-belima, pa i pored njihove promenjive forme treba očekivati veliku borbu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili tri pobede, uz tri remija i pet poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 0:2. Gosti su ove sezone odigrali meč manje ostvarivši sedam pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.